Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Eurovisie Songfestival Nederland 2023 Live

EUROVISION SONG CONTEST 2023

Nederlandse inzending MIA NICOLAI & DION COOPER: "BURNING DAYLIGHT" - VIDEOCLIP UIT

Vanaf mei vertegenwoordigen Mia Nicolai en Dion Cooper Nederland op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Ze doen dat met het nummer 'Burning Daylight'. De videoclip van het nummer is vanaf vandaag te zien. In de clip zijn de zangers te zien in een brandend gebouw, terwijl ze het nummer uitvoeren. De clip is geregisseerd door Joren Molter en geproduceerd door House of Netherhorror. De videoclip van 'Burning Daylight' is te zien op het YouTube-kanaal van het Eurovisiesongfestival.

De zangers zijn trots op de videoclip. "We zijn erg blij met het resultaat", zegt Mia Nicolai. "De clip is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. Het is een krachtige en emotionele clip die goed bij het nummer past." Ook Dion Cooper is enthousiast over de videoclip. "De clip is echt heel mooi geworden", zegt hij. "We kunnen niet wachten tot heel Nederland het nummer en de clip kan zien."

'Burning Daylight' is een uptempo popnummer met een krachtige melodie. Het nummer gaat over het verlangen naar een nieuwe start. De zangers hopen dat het nummer mensen zal inspireren om hun dromen na te jagen.

Mia Nicolai en Dion Cooper zijn allebei ervaren zangers. Nicolai vertegenwoordigde Nederland al eerder op het Eurovisiesongfestival in 2010. Cooper is vooral bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland. De twee zangers zijn ervan overtuigd dat ze met 'Burning Daylight' een goede kans maken op de overwinning.


Komentar